Officieel: dit is het nieuwe thuisshirt van PSV voor seizoen 2024/25

In welke tenues PSV dit seizoen gaat spelen, wordt steeds duidelijker. De club presenteerde het derde tenue al en ook het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2024-2025 werd al meerdere keren gelekt. Nu is deze ook officieel gepresenteerd door de club zelf. Zo zien de shirts van PSV er dit seizoen uit!

Thuistenue PSV 2024/25 gepresenteerd 

Het thuistenue van PSV is inmiddels al enkele keren gelekt. Een foto in een winkel in Rotterdam kwam naar buiten waar een PSV-fan opeens een nieuw tenue zag hangen, wat zomaar eens het nieuwe thuistenue kon zijn. Het tenue heeft weer de oude vertrouwde rood-witte strepen en in de rode strepen zit een beetje wit. PSV-watcher Rik Elfring deelde het tenue en kwam een maand later met de bevestiging. Een dag later volgde de officiële onthulling door de club.

Uitshirt PSV 2025/25

Afgelopen seizoen bracht PSV het uitshirt voor het seizoen 2024/25 al naar buiten. De Eindhovenaren spelen hun uitwedstrijden vanaf nu in een felgekleurd shirt, dat kon rekenen op bakken kritiek.

Derde shirt PSV 2025/25

Het derde shirt van PSV is inmiddels ook officieel onthuld. De Eindhovenaren brengen een ode aan de rijke historie met Braziliaanse spelers

Feyenoord-doelman vertrekt