'Feyenoord mag in volle Kuip tegen Olympique Marseille'

Feyenoord zou de wedstrijd tegen Olympique Marseille in een volle Kuip mogen spelen. De Rotterdammers waren nog lang in afwachting, want de UEFA moest beslissen hoe veel publiek Feyenoord zou mogen ontvangen. Nu lijkt het dat Feyenoord in de halve finale van de Conference League in een vol stadion kan afwerken.

Eerder dit seizoen kreeg Feyenoord van de UEFA een voorwaardelijke straf opgelegd. Als supporters zich nog een keer zouden misdragen, dan moest het in een leeg stadion gaan spelen. Volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl is daar geen spraak van. Op donderdag 28 april krijgt Feyenoord bezoek uit Marseille. Een week later staat de return op het programma. De thuisploeg moet dan spelen in een deels leeg stadion, waar het gebied van de harde kern als straf dicht moet.

De UEFA legt Feyenoord wel meerdere boetes op. De Rotterdammers worden beboet door misdragingen op het veld, voorwerpen op het veld, het blokkeren van trappen/nooduitgangen en het afsteken van vuurwerk door supporters.