Kijk: goal en bizar moment, maar einde wedstrijd en Europees avontuur PSV (2-0)

De wedstrijd PSV-Sevilla is zojuist afgelopen. Ondanks een 2-0 overwinning is niet alleen de wedstrijd, maar ook het Europees avontuur voor PSV dit seizoen voorbij.

PSV wint met 2-0

Ondanks dat de PSV-supporters vooraf duidelijk zongen dat het 'alles of niets' was begon PSV afwachtend aan de wedstrijd.

Ook na rust was PSV lange tijd niet in staat om de spelers van Sevilla te slim af te zijn. De Spanjaarden bleven lang overeind.

Pas ver in de tweede helft deed PSV iets terug door 1-0 te scoren. Daarna leken de Eindhovenaren ontketend. Kort daarop leek zelfs de 2-0 te vallen, maar die goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Die beelden zie je hier.

Hierna leek de vlam weer gedoofd. Toen een fan de keeper van Seviila aan probeerde te vallen (die beelden zie je hier) was er verwarring. PSV profiteerde hiervan door alsnog 2-0 te maken

Helaas hield de scheidsrechter geen rekening met de tijd die de aanval van de fan kostte. Daardoor was de 2-0 thuis niet genoeg om de uitnederlaag van 0-3 goed te maken.

Zo bleef het afscheid van Cody Gakpo het enige echte hoogtepunt tijdens de wedstrijd.