Brobbey: "Als het aan mij ligt, mag Heitinga blijven"

Brian Brobbey vindt dat John Heitinga mag aanblijven als hoofdtrainer van Ajax. De 21-jarige spits is erg te spreken over de oefenmeester. 

Ajax kent een teleurstellend seizoen. Desonsdanks ziet Brobbey ook positieve punten. "Dat Heitinga is gekomen. Hij heeft het heel goed gedaan, vind ik", vertelt de aanvaller van Ajax in gesprek met de NOS. "Of hij door kan gaan? Als het aan mij ligt, mag hij blijven. Maar dat bepaal ik niet".

Komende zondag gaat Ajax op bezoek bij FC Twente. Als de Amsterdammers winnen en PSV verliest bij AZ, dan sluit de ploeg van John Heitinga het seizoen als nummer twee af en is Champions League-voetbal een feit. Brobbey: "Twente is sowieso een lastig 'ploegie'. Het wordt een moeilijke wedstrijd. Het is aan ons om te winnen. Over AZ - PSV wil ik het niet hebben".

Brobbey wordt ook nog gevraagd naar zijn dromen. "Om met Ajax ver te komen in de Champions League. Om met Ajax weer kampioen te worden. Dat we een fantastisch seizoen hebben. Alleen zondag is nog belangrijk".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl