'Depay had heet avondje met Braziliaanse freestyle voetbalster na #NEDGIB'

Memphis Depay had na de overwinning op Gibraltar wel zin in een feestje. De aanvaller van Oranje zou een privéfeestje hebben gegeven, waar de telefoons moesten worden ingeleverd. Een van de aanwezigen was de Braziliaanse freestyle voetbalster Lirian Santos.

Dat weet het roddelkanaal Juicechannel te melden. Via Instagram worden de sappige feiten rond Depay naar buiten gebracht. Op een story van Santos is te zien dat zij aanwezig was in De Kuip, waar zij de 3-0 overwinning op Gibraltar al wist te voorspellen. In de daaropvolgende story geeft ze een update over haar avond in Nederland.

Na de wedstrijd zou Santos naar een geheim feestje van Depay zijn gegaan. "Ik kon daar niets posten. Iedereen moest zijn telefoon inleveren." Volgens Juicechannel niks nieuws voor Depay, die vaker van dit soort feesten zou geven. Mobieltjes zijn niet welkom 'om te voorkomen dat er dingen naar buiten die niet voor iedereen bestemd zijn', aldus het kanaal.

Santos en Depay zouden elkaar al goed kennen, wat blijkt uit een freestyle video van de twee vier weken geleden. Juicechannel weet via een bron te melden dat er meer dan vriendschap speelt tussen de twee.

Lirian Santos, het nieuwe liefje van Depay?

Santos heeft al met menig profvoetballer een balletje hooggehouden, zo valt op haar Instagram te zien. Daar deelt ze ook graag wat zij Depay te bieden heeft.