Yolanthe Sneijder Cabau showt billen en borsten en dat wil je vast zien

Yolanthe Sneijder Cabau is misschien wel de mooiste WAG van Nederland. Inmiddels heeft ze haar eigen lingerie- en sieradenlijn en heeft ze samen met Sneijder een kind genaamd Xess Xava. Ze is dus bepaald geen doorsnee spelersvrouw die in de schaduw van haar man staat. De knappe brunette met Spaans bloed showt trouwens maar al te graag haar billen en borsten en al die momenten hebben wij op een rij gezet. Als afsluiter hebben we ook nog haar mooiste Instagramfoto’s in de kijker gezet. Enjoy!

Lama's

Yolanthe mocht ook meedoen met de Lama’s. Knap dat de heren zich nog zo goed konden concentreren… 

Parkeergarage met Wesley Sneijder

Deze video kon natuurlijk niet uitblijven. Yolanthe en Sneijder zijn zoenend te zien op beelden van beveiligingscamera’s in een parkeergarage. Kort daarvoor was Yolanthe nog de vriendin van Jan Smit… 

Ex-vriend van Yolanthe, Baas B

Wist je trouwens dat Yolanthe back in the day een relatie had met Baas B, ook wel bekend als Bart Zeilstra? Tussen 2005 tot 2007 had ze verkering met de rapper uit Diemen-Zuid. 

Moeder Jan Smit

Het hele land was in rep en roer toen Yolanthe en Jan Smit uit elkaar gingen. Maar wat de breuk echt legendarisch maakte, was het interview met de moeder van Jan Smit. Weet jij nog welke spullen Yolanthe allemaal meenam uit Volendam?

Billen Yolanthe

Botox

In 2015 was Yolanthe te gast bij RTL Late Night en haar lippen zagen er opeens heel volgespoten uit. De geruchten over botox deden al snel de ronde, maar ze vertelde later in het programma Linda’s Zomerweek dat haar veranderde uiterlijk te maken had met een hormoonkuur om zwanger te geraken. 

Omdat Yolanthe zo mooi is hebben we nog even op haar Instagram account gekeken en voor jullie de knapste foto’s op een rij gezet.