Fans halen duizenden euro’s op voor Feyenoorder Hannie

Het verhaal van Feyenoord-fan Hannie zorgde voor velen voor een brok in de keel. Tijdens de huldiging van Feyenoord sprak ESPN haar toe. Het verhaal van Hannie was er eentje die veel met losmaakte.

Eigenlijk zou de 60-jarige Hannie met haar zoon op de Coolsingel staan. Maar haar zoon en enig kind, een groot fan van Feyenoord, kwam vorig jaar december te overlijden. “Hij ligt ook op het Feyenoord-veld, naast Christian Gyan. Daar ben ik heel blij mee. Hij is erbij vandaag. Ik weet het zeker. Ik weet het echt zeker. Ik mis hem zo, mijn enig kind.” Het verhaal deed veel bij Feyenoorders en anderen. Het was voor Marc Van Den Bor reden genoeg om een crowdfunding-actie te starten. Na nog geen vier uur stond de teller al op ruim elfduizend euro, waar het doel ‘slechts’ 2100 euro was.

Met de actie wil Marc ervoor zorgen dat Hannie een ‘onbekommerd weekje weg’ kan. “Ik kan niet naar het filmpje kijken zonder dat mijn hart breekt. Ik had direct het gevoel dat ik iets wilde doen voor haar”, valt te lezen bij 1908.nl, waar de initiatiefnemer redacteur is.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers