Feyenoord zag het niet zitten in Ajax-aanwinst

Sivert Mannsverk kwam afgelopen zomer naar Ajax, maar had zomaar voor Feyenoord kunnen spelen. Dat weet Voetbal International te brengen, zo spraken ze met zijn zaakwaarnemer, Jim Solbakken. 

Sivert Mannsverk Feyenoord 

De transfer van Mannsverk was geen makkelijke, zo waren er twijfels bij Ajax, maar ook bij Feyenoord. Het was uiteindelijk Sven Mislintat die de doorslag gaf in de transfer van de Noorse middenvelder. "Mislintat volgde hem al jaren. Toen Sven belde voor Sivert, was dat voor mij eigenlijk geen verrassing", vertelt Solbakken. "Daar moet ik Sven een compliment voor geven, want hij wilde hem bij zijn vorige clubs ook al hebben. Hij had naar clubs uit Duitsland of naar Napoli kunnen gaan, maar we hebben gewacht op het juiste moment om een stap te maken. Toen Ajax kwam, was het moment daar. Sivert zei: Ajax? Ja, dat wil ik doen.” 

Zaakwaarnemer Sivert Mannsverk blij met Ajax 

Solbakken is blij met de keuze van Mannsverk voor de Amsterdammers. "Ajax was en is nog steeds de perfecte club voor Sivert. Hij wil de supporters laten zien dat hij bij Ajax hoort. En vergis je niet, want Sivert is er nog niet, maar is pas op de weg terug."