Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Celtic

Dinsdagavond start het Champions League-toernooi voor Feyenoord thuis tegen Celtic. Door de afwezigheid van spitsen Santiago Giménez (geschorst) en Ayase Ueda (blessure), was het lang de vraag wie in de spits zou beginnen, maar volgens het Algemeen Dagblad kiest Slot voor Igor Paixao als aanvalsleider.

Puzzelstukje opgelost

De Rotterdammers zijn dus genoodzaakt om een buitenspeler in de spitspositie te zetten. Volgens het AD is het de Braziliaan Igor Paixao die zijn opwachting in de punt van de aanval gaat maken. Hij wordt gesteund door de Kroaat Luka Ivanusec op links, de van Newcastle United gehuurde Yankuba Minteh op rechts en door Calvin Stengs op de nummer tien positie. 

De gehele opstelling

Arne Slot gaat wederom met het bekende middenveld aantreden. Zo was het aan het begin van het seizoen zoeken voor de trainer van Feyenoord op het middenveld, maar heeft hij met Quinten Timber, Mats Wieffer en dus Calvin Stengs inmiddels zijn ideale middenveld gevonden.

De verdediging wordt ook gevormd door de bekende namen. Quilindschy Hartman is de linksback, de Oostenrijker Gernot Trauner en Dávid Hancko zullen centraal spelen waardoor Lutsharel Geertruida naar de rechtsbackpositie schuift. 

Vermoedelijke pstelling Feyenoord tegen Celtic:
Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Paixão, Ivanusec

Net binnen