Wie is PSV-talent Raf van de Riet?

Raf van de Riet mag zich opmaken voor zijn debuut bij PSV. De zeventienjarige verdediger zit tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal mogelijk bij de selectie van Peter Bosz. Voetbalflitsen stelt Van de Riet voor!

Door de dunne spoeling achterin bij PSV, is het niet ondenkbaar dat Van de Riet bij de wedstrijdselectie van zondag zit. De tiener sloot al aan bij de training van de Eindhovenaren.

Wie is Raf van de Riet?

Raf van de Riet is een verdediger van PSV en speelt al zijn gehele profcarrière bij de Eindhovenaren. Van de Riet is de jongere broer van Milan van de Riet, die tot januari 2022 in de jeugd van PSV speelde.

Waar en wanneer is Raf van de Riet geboren?

Op 11 augustus 2006 wordt Raf van de Riet geboren in Sevenum, Limburg.

Op welke positie speelt Raf van de Riet?

Het PSV-talent is een linksbenige linksachter. In de jeugd heeft Raf van de Riet ook al ervaring opgedaan als rechtsachter, verdedigende middenvelder, centrale middenvelder en linksbuiten.

Wat zijn de statistieken van Raf van de Riet?

Op 18 september 2023 maakte Raf van de Riet zijn debuut voor Jong PSV en speelde daarna nog één profwedstrijd. In de overige jeugdelftallen kwam Van de Riet 27 keer in actie en was goed voor vijf assists en twee doelpunten.

Hoe ziet het contract van Raf van de Riet eruit?

In mei 2024 tekende Raf van de Riet een nieuw contract bij PSV, tot medio 2026. Een half jaar eerder werd de verdediger nog aan Ajax gelinkt, maar de Amsterdammers wisten niet toe te slaan.

Is Raf van de Riet jeugdinternational bij Oranje?

Raf van de Riet maakte al jeugdinterlands voor Nederland Onder 16 en Onder 17. 

Dit was de voorbereiding van PSV op Eredivisie-seizoen 2024-2025.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers