'Uitweg in zicht voor overbodige Feyenoord-huurling'

Francesco Antonucci kan aankomende zomer vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder, die als groot talent naar Rotterdam-Zuid werd gehaald, zou in de belangstelling staan van twee buitenlandse clubs. Bij Feyenoord kon hij het nooit waarmaken, waardoor een vertrek aanstaande lijkt.

In de zomer had Feyenoord ruim twee miljoen euro voor Anotnucci over, die zo definitief terugkeerde naar Nederland. Een jaar eerder blonk de middenvelder uit de jeugd van AS Monaco op huurbasis uit bij FC Volendam, dat hem voor 2,5 miljoen euro oppikte uit de jeugdopleiding van Ajax. In de deal van Feyenoord was een terugkeer naar FC Volendam op huurbasis opgenomen. In de zomer van 2021 kon Antonucci zich dan eigenlijk écht speler van Feyenoord noemen, wat voor korte duur was.

Antonucci en Feyenoord

Slechts één keer kwam Antonucci uit voor Feyenoord, dat hem in de winter van 2022 wederom op huurbasis stalde bij FC Volendam. De geboren Belg lijkt deze zomer weer te vertrekken uit Nederland. Antonucci zou volgens de doorgaans betrouwbare journalist Sacha Tavolieri namelijk in de belangstelling staan van Sint-Truiden en KVC Westerlo. Met nog een contract tot medio 2024 lijkt het een uitweg na een teleurstellende tijd bij Feyenoord.

Redenen waarom Francesco Antonucci niet als speler terugkeert bij Feyenoord

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers