KAPERS OP DE KUST! Danjuma-transfer op losse schroeven!

Everton dacht zich te hebben verzekerd van de diensten van Arnaut Danjuma. Volgens Fabrizio Romano heeft Tottenham Hotspur echter zich op het laatste moment gemeld voor de Nederlandse aanvaller met Nigeriaanse roots. De aanvaller van Villareal was al persoonlijk akkoord met Everton en was zelfs al medisch gekeurd, maar er bestaat dus een reëele kans dat The Spurs zich gaan versterken met Danjuma.

Tekst gaat verder onder het Twitter-bericht

Danjuma leek eventjes voor een terugkeer te staan naar de Eredivisie, daar Ajax en PSV interesse hadden in de aanvaller. Everton sloeg echter toe en het was wachten op de officiële aankondiging van Danjuma in het shirt van The Toffees, die onlangs Frank Lampard als manager ontsloegen. Volgens Romano heeft Tottenham Hotspur nu ook interesse en hopen de Londenaren de Oranje-international voor de neus van hun competitiegenoot weg te kunnen kapen. Everton bivakkeert momenteel op de voorlaatste plaats in de Premier League, terwijl Tottenham vijfde staat.

UPDATE: Danjuma is onderweg naar Londen

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is deal tussen Tottenham Hotspur, Villareal en Danjuma rond. De aanvaller zal door de Londenaren gehuurd worden en is naar verluidt onderweg naar de hoofdstad van Engeland voor de medische keuring.