Kökçü blij met overwinning: "Goede overwinning en nu focussen op donderdag"

Feyenoord won met 0-3 bij SC Cambuur en aanvoerder Orkun Kökçü is opnieuw blij met het resultaat van zijn ploeg. De Turkse middenvelder zag zijn ploeg veelal domineren in Leeuwarden, maar ook eventjes moeite hebben met de thuisploeg. 

"We hadden de overhand in de eerste helft, maar er was ook een moment waarop we onze kansen niet benutten en zij gevaarlijk werden", aldus de captain na afloop in gesprek met ESPN. "We zaten dus niet rustig in de kleedkamer. We moesten scherp blijven in de tweede helft en goed beginnen, en dat hebben we gedaan." De ruststand was slechts 0-1, maar in de tweede helft liepen de Rotterdammers al snel uit.

Uiteindelijk bleek er geen slotoffensief meer in te zitten bij SC Cambuur en zag Kökçü dat zijn ploeg probleemloos naar het laatste fluitsignaal kon toewerken.  "Uiteindelijk wel. Het was een goede overwinning en nu richten we ons op donderdag." De middenvelder kreeg nog wel een stevige tik te verwerken, maar dat is naar eigen zeggen niets groots. "Met mijn fitheid gaat het goed. Ik kreeg een tik op mijn enkel, maar het valt wel mee."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers