Voormalige Ajax-target probeert David Neres over te halen naar Engeland te komen

David Neres kan rekenen op interesse van genoeg clubs. Een van die clubs is het Engelse Everton, waar voormalig Ajax-target Richarlison speelt. De Braziliaan sprak al met zijn landgenoot en zou het geweldig vinden om samen met de Ajacied bij Everton te spelen.

Richarlison is goed op de hoogte van de geruchten rondom Neres, vertelt hij tegen The Liverpool Echo. "Ik heb het er al met hem over gehad. De deur is altijd open voor hem, heb ik hem verteld. Hij zou ons heel erg kunnen helpen", zegt de buitenspeler, die sinds afgelopen zomer bij Everton speelt. Hij kwam voor 40 miljoen euro over van Watford. "Ik ken David al sinds wij samen in de jeugdteams van Brazilië speelden: wij kunnen heel goed met elkaar opschieten. Het zou geweldig zijn als hij hierheen komt."

Bod van 50 miljoen afgewezen
Everton is echter niet de enige club die achter Neres aan zit en dus is het nog maar de vraag of de Braziliaan de overstap maakt naar de club van zijn landgenoot. Volgens Telegraaf-journalist zou Ajax een bod van 50 miljoen door een Chinese club af hebben gewezen. In Europa lijken Paris Saint Germain en Atlético Madrid het meest concreet voor de Ajax-aanvaller.