Feyenoord breekt contract Hartman open

Feyenoord en Quilindschy Hartman gaan langer met elkaar in zee. Hartman en zijn clubhebben een principeakkoord bereikt over een het openbreken van zijn contract. De vleugelverdediger had in Rotterdam-Zuid nu nog een contract tot medio 2025.

Het contract met Feyenoord heeft Hartman nu met één extra seizoen verlengt, waardoor hij nog een contract tot medio 2026 heeft. Hartman maakte afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling door met Feyenoord, waar hij zich tot landskampioen van Nederland kroonde. "Na het prachtige debuutseizoen dat ik afgelopen jaar beleefd heb, is dit een hele mooie persoonlijke beloning", aldus de linksachter.

Hartman ziet Feyenoord als dé plek voor zijn ontwikkeling en heeft zijn doel voor ogen. "Als jongen van Varkenoord wil je net als de indrukwekkende lijst met voetballers die je vanuit Feyenoord Academy zijn voorgegaan het eerste elftal halen en daarmee succesvol zijn. De eerste stappen daartoe zijn gezet." Hartman droeg tot nu toe al 37 keer het shirt van Feyenoord 1, waarin hij goed was voor twee doelpunten en vier assists.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers