Prachtig: befaamde uitspraak John de Wolf levert geniale memes en ludieke acties op

De donderspeech van John de Wolf tijdens de staking van de bekerklassieker (1-2) van afgelopen woensdag heeft tal van memes en ludieke acties opgeleverd. Met telkens de nadruk op één zin: "Gebruik je verstand, godverredomme".

Zo staat De Wolf bij een van de video's achter het spreekgestoelte in de plenaire zaal van de Tweede Kamer en spreekt hij politici als Jesse Klaver en Lilian Marijnissen toe.

Enkele John de Wolf-memes op een rij (TEKST GAAT VERDER ONDER DE VIDEO'S)

@noahsarklabel Tag iemand om zijn/haar dag te verpesten 😭😂 #ajafeye#ajax#feyenoord#johndewolf#voetbal♬ GEBRUIK JE VERSTAND - Noah’s Ark
@voetbalshortsnl John de Wolf sprak tijdens de wedstrijd Feyenoord - Ajax de Feyenoord fans toe. #Voetbal♬ origineel geluid - VoetbalShorts NL

Ook ondernemers hebben ingehaakt op de woorden van De Wolf. Onder meer Het Rotterdams Warenhuis is ermee aan de slag gegaan en heeft een sweater met de uitspraak van de assistent-trainer van Feyenoord gemaakt. 

"Weet je, die vloek maakt zo'n ontwerp wel lastig, maar daar hebben we wat op verzonnen. De o's zijn vervangen door sterren", liet retailer Wouter van Lieburg zaterdag weten aan het Algemeen Dagblad. "John de Wolf is een held. Hij heeft een iconische uitspraak gedaan. Dat verdient een trui, die net als De Wolf robuust, maar warm van binnen is".

Sweater 'gebruik je verstand' van Het Rotterdams Warenhuis

Ook interessant