'Feyenoord terug in strijd om PSV-target Pepi'

Het leek er geruime tijd op dat PSV met Ricardo Pepi aan de haal zou gaan, maar Feyenoord meldt zich nu ook weer in de strijd om de Amerikaanse spits, zo schrijft 1908.nl. Deze week zou de club uit Rotterdam zich gemeld hebben bij de clubleiding van FC Augsburg.

Pepi werd afgelopen seizoen door de Duitsers verhuurd aan FC Groningen. Daar maakte hij, ondanks de degradatie van de club, indruk voorin. Feyenoord en PSV waren er snel bij en hopen hem vast te leggen. PSV lijkt de beste papieren te hebben, maar nu is duidelijk dat Feyenoord niet zomaar opgeeft.

Het schijnt dat Augsburg minstens acht miljoen euro wil ontvangen voor de Amerikaan. Daar bovenop zou nog een aardig doorverkooppercentage zitten. Of de vernieuwde interesse uit Rotterdam gaan zorgen voor een nieuwe wending in deze soap in nog maar de vraag. PSV zoekt overduidelijk naar een nieuwe spits, iets wat Feyenoord niet per se nodig heeft met Santiago Giménez en Danilo. Daarnaast zou Pepi zelf een lichte voorkeur voor de Eindhovenaren hebben. 

Feyenoord-doelman vertrekt