Weet Ajax ook Sparta Rotterdam te verslaan? Zet in en win!

Na drie zeges in de Eredivisie onder trainer John Heitinga is Ajax bezig aan een sterke reeks. In speelronde 22 nemen de Amsterdammers het zondag om 16:45 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. Weet Ajax de stuntploeg van Maurice Steijn te verslaan? Of gaan de Rotterdammers er met de punten vandoor? Jack's Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Doelpunten gegarandeerd in de ArenA

De laatste vijf duels tussen Ajax en Sparta Rotterdam in de ArenA eindigden iedere keer in een winstpartij voor Ajax. In totaal wist Ajax in deze vijf duels 15 keer tot scoren te komen, terwijl Sparta Rotterdam vier keer het net wist te vinden. Het totaal staat hiermee op 19 doelpunten in vijf wedstrijden. Eindigt de wedstrijd opnieuw in een doelpuntenfestijn?

Er vallen meer dan 3.5 doelpunten tijdens Ajax – Sparta Rotterdam (2.08)

Zorgt Sparta Rotterdam voor een stunt?

Sparta Rotterdam is bezig aan een sterk seizoen. Vorig seizoen zat de club nog in degradatienood, maar nu zijn ze terug te vinden op een knappe zesde plek in de Eredivisie. De club heeft slechts zes punten minder dan Ajax en laat hier mee zien zeker geen makkelijke tegenstander te zijn. Zorgt Sparta Rotterdam voor een stunt in de ArenA?

Sparta Rotterdam wint van Ajax (14.00)

Brobbey opnieuw op het scoreformulier?

In zijn laatste twee wedstrijden voor Ajax in de Eredivisie wist Brian Brobbey drie keer tot scoren te komen. De spits hoopt ook tegen Sparta Rotterdam weer het net te kunnen vinden. Welke Ajacied zet zijn naam op het scoreformulier?

Brian Brobbey (1.98)

Mohammed Kudus (2.40)

Steven Berghuis (2.85)