Update rond Ajax-transfertarget Spertsyan: ‘Gevoel dat hij al verkocht is’

Ajax lijkt zich spoedig te gaan versterken met Eduard Spertsyan. De aanvaller van FK Krasnodar moet de tweede zomeraanwinst van de Amsterdammers worden. De transfersaga lijkt in een stroomversnelling te zijn geraakt. Zo denkt men in Rusland dat Spertsyan al verkocht is.

Eerder deze maand werd Ajax gelinkt aan Spertsyan. De Armeens international is dit seizoen in alle competities goed voor zowel veertien doelpunten als assists in veertig wedstrijden. Rond Spertsyan zou een prijskaartje van zo’n tien miljoen hangen. Een bedrag dat Ajax lijkt te gaan neertellen voor de 23-jarige aanvaller. "Ik heb het gevoel dat hij al verkocht is aan Ajax. Maar dit is nog niet aangekondigd, omdat de Russische bekerfinale voor de deur staat”, meent de gerespecteerde Russische verslaggever Roman Naguchev bij Match TV. “Wanneer Spertsyan dit duel heeft gespeeld, zullen ze aankondigen dat hij daarheen verhuist. Ik ben er bijna zeker van dat deze overgang al is afgerond. Ze bevestigen het gewoon nog niet.”

Zondagmiddag lijkt Spertsyan zijn laatste wedstrijd voor Krasnodar te gaan spelen. Dan staat de bekerfinale tegen CSKA Moskou op het programma.

Ook interessant