BIZAR! Roma-middenvelder werd door gewapende supporters achtervolgd en bedreigd!

De vertrekwens die Nicolo Zaniolo nadrukkelijk heeft uitgesproken, is niet in goede aarde gevallen bij de aanhang van zijn huidige werkgever AS Roma. In de nacht van zondag op maandag kwam de onvrede van de Roma-fans jegens de middenvelder tot een absoluut dieptepunt. Vijftien supporters volgden Zaniolo naar zijn huis en daar is hij vervolgens met de dood bedreigd. Dit meldt La Gazzetta dello Sport.

Zaniolo werd eerder in verband gebracht met een transfer naar Bournemouth, dat 35 miljoen euro wilde betalen voor de Italiaan. De middenvelder zag een overstap echter niet zitten. AC Milan was ook geïnteresseerd, maar kwam er niet uit met AS Roma. Zaniolo zou daarnaast hebben uitgesproken niet meer voor de Romeinse club uit te willen komen en daarnaast heeft Roma-coach José Mourinho uitgesproken dat hij alleen spelers wil opstellen die graag voor de club willen uitkomen: "Als je geen deel wil uitmaken van de familie, moet je een oplossing vinden en vertrekken", sprak Mourinho.

Groep gewapende mannen achtervolgt Zaniolo

Volgens La Gazzetta dello Sport werd Zaniolo na afloop van het verloren uitduel tegen Napoli (2-1) achtervolgd, nadat fans eerder hadden duidelijk gemaakt dat de middenvelder niet meer welkom was bij de club. De Italiaanse sportkrant meldt dat een groep gewapende mannen Zaniolo hebben gevolgd naar zijn huis en hem daar met de dood hebben bedreigd. De boodschap van de groep gericht aan de middenvelder: als Zaniolo tot en met het einde van het seizoen in Rome blijft, gaan de supporters zijn leven de komende maanden heel zwaar maken.

Feyenoord-doelman vertrekt