'Liverpool en Napoli geïnteresseerd in oud-Ajacied van 40 miljoen'

Liverpool en Napoli zouden een bod hebben gedaan bij Torino voor Perr Schuurs. Allebei de aanbiedingen zouden zijn afgewezen door de club uit Turijn, zo meldt Tuttosport. De Italianen kunnen een jaar na het halen van de 23-jarige verdediger flinke winst op hem maken.

In de zomer van 2022 stapte Schuurs namelijk over van Ajax naar Torino voor iets minder dan tien miljoen euro. De centrale verdediger kreeg weinig kansen in Amsterdam en door de komst van bijvoorbeeld Calvin Bassey leek hij ook dat seizoen genoegen te moeten nemen met een plaats op de bank. Een transfer was voor beide partijen de juiste oplossing. Achteraf bleek dat zeker voor Schuurs het geval te zijn. De verdediger bloeide helemaal op in Turijn en werd er een vaste waarde.

De Nederlander speelde zelfs zo goed afgelopen seizoen dat dus Liverpool en Napoli in hem de gewenste verdedigende versterking zien. De Italiaanse kampioen lijkt namelijk Kim Min-jae kwijt te raken aan Bayern München, terwijl Liverpool na een matig seizoen een nieuw blok achterin wil gaan vormen samen met Virgil van Dijk. Napoli zou 25 miljoen geboden hebben en Liverpool zelfs vijf miljoen meer. Torino houdt vast aan een vraagprijs van 40 miljoen.

Ook interessant