Walgelijk! Feyenoord-attributen gestolen en gesloopt bij graf van fanatieke Feyenoorder

Een hartverscheurend artikel in het Algemeen Dagblad over het graf van Johnny Lamers, wiens Feyenoord-attributen (waaronder twee logo's) zijn gestolen en/of gesloopt. Cor en Co Lamers deden zaterdag deze ontdekking toen ze het graf bezochten, precies tien jaar na het overlijden van hun zoon. 

Gek van Feyenoord

Het graf in Gorinchem is nu voor altijd besmet met de nare herinneringen van deze laffe diefstal. "Johnny (die stierf op 25-jarige leeftijd, red.) was helemaal gek van Feyenoord. Toen na zijn dood aan ons gevraagd werd of hij nog een geloof had antwoordden wij: 'Ja, Feyenoord'. Vrienden hebben tien jaar geleden voor zijn graf een groot en wat kleiner Feyenoord-logo laten maken. Het was eerst in een bloemstuk verwerkt, daarna heb ik het met zijn schoonvader op rivierkeien gemonteerd. Het zat goed vast, die daders hebben best wel werk gehad om het weg te slopen", aldus een zeer aangedane Cor Lamers. 

Ziekte van Wilson

De fanatieke Feyenoorder leed aan de ziekte van Wilson, een aangeboren leverafwijking. "Maar medicijnen leken te helpen totdat hij op een vrijdag thuiskwam en klaagde dat hij pijn had. Twee dagen later overleed hij in het ziekenhuis aan een bacteriële infectie. De eerste tijd ging ik zelfs 's nachts naar het graf om hem op te zoeken. Maar wij gingen eraan kapot en moesten het toch wat afbouwen.'' 

Wellenreuther pakt 50 jaar record
Duurste Nederlandse voetballers