Update: 'Zaakwaarnemer Oussama Idrissi onderweg naar Rotterdam voor afronden transfer'

Update: Annas El Ghouche, de zaakwaarnemer van Oussama Idrissi lijkt onderweg naar Rotterdam. Op zijn Instagram is een verhaal te zien waarin hij de tekst 'Here we go!' plaatst bij een foto van een privéjet. In het verhaal is het account van Idrissi te zien als tag. Feyenoord zou volgens 1908.nl de aanvaller vandaag presenteren na het afronden van de huurdeal.

Origineel 26-07: Feyenoord zou de zinnen hebben gezet op de komst van Oussama Idrissi. De aanvaller bevindt zich bij Sevilla in een uitzichtloze situatie en mag wederom tijdelijk vertrekken. Idrissi is een oude bekende van Arne Slot, die tussen 2019 en 2021 samenwerkten bij AZ. Voor Idrissi lijkt een terugkeer naar Feyenoord in de maak.

Tussen 2011 en 2015 doorliep Idrissi de jeugdelftallen van Feyenoord, waarna een transfervrij vertrek naar FC Groningen volgde. In Groningen maakte Idrissi een goede indruk. Na dertien doelpunten en elf assists in 64 wedstrijden nam AZ de aanvaller voor een bedrag van twee miljoen euro over. In Alkmaar zette Idrissi zijn stijgende lijn voort. In 97 wedstrijden zorgde de smaakmaker voor 37 doelpunten en 25 assists.

Oussama Idrissi

AZ verdiende goud geld aan Idrissi. De aanvaller maakte in oktober 2020 voor twaalf miljoen euro de overstap naar Sevilla. In Spanje liep het allemaal anders dan Idrissi had gehoopt. Een half jaar na zijn miljoenentransfer keerde de aanvaller op huurbasis terug in de Eredivisie. Als huurling van Ajax kon Idrissi niet imponeren. De Marokkaan wist in veertien wedstrijden geen enkel doelpunt of assist te leveren. Afgelopen winter mocht Idrissi wederom vertrekken op huurbasis, dit keer naar Cádiz FC.

Deze zomer lijkt Idrissi wederom een huuroverstap te gaan maken. Het doorgaans betrouwbare 1908.nl weet te melden dat Feyenoord werkt aan een tijdelijke terugkeer van Idrissi.