'PSV'er in beeld bij Europese elite: Eindhovenaren zoeken vervanger'

Bayern München en Paris Saint-Germain zijn naar verluidt geïnteresseerd in één van PSV’s smaakmakers. De halve finalisten van de Champions League hebben hun vizier op Johan Bakayoko. In Eindhoven zijn ze druk bezig met het identificeren van een potentiële vervanger voor de Belg, meldt VI.

Kompany hoopt nog altijd op samenwerking met Bakayoko

De naderende komst van Vincent Kompany, die bij Burnley ook al belangstelling toonde voor Bakayoko, lijkt doorslaggevend te zijn voor de interesse van Bayern. Wanneer de aanstelling van de oefenmeester in kannen en kruiken is, wil Der Rekordmeister gelijk doorpakken met de interesse in de vleugelspeler van PSV. PSG was vorige zomer ook een gegadigde voor de handtekening van de aanvaller en schijnt nu ook weer mee te doen.

PSV meldt zich op de markt voor vleugelspelers met openingsbod

In Eindhoven zitten ze ook niet stil. Eerder werd al bekend dat het vizier van PSV op Couhaib Driouech was gericht, maar op vrijdagochtend meldde RTV Rijnmond ook nog dat de landskampioen zijn oog heeft laten vallen op Koki Saito van Sparta Rotterdam. Over de hoogte van het openingsbod op de Japanner is nog niks bekend. Beide vleugelspelers voetballen voornamelijk op de linkerkant, maar dit kan bij PSV wellicht anders zijn.

Utrecht-revelatie komt ook in aanmerking voor PSV

PSV heeft ook nog interesse in Ryan Flamingo, een speler die dit seizoen een steeds belangrijkere pion werd bij FC Utrecht en Jong Oranje. Flamingo heeft zich recent uitgelaten over de vermeende interesse uit de lichtstad. 

Feyenoord-doelman vertrekt