Simons is Van Nistelrooij 'voor altijd dankbaar' en ontkent beklag bij directie

Xavi Simons heeft gereageerd op het nieuws rondom Ruud van Nistelrooij. De trainer van PSV heeft woensdagmiddag duidelijk gemaakt dat hij per direct de club verlaat.

Afgelopen tijd werd duidelijk dat het binnen PSV behoorlijk onrustig zou zijn. Zo zou de technische staf niet lekker met elkaar samenwerken, terwijl een deel van de spelersgroep bij de directie geklaagd zou hebben over de trainer. Deze redenen lagen ten grondslag aan het plotselinge vertrek van Van Nistelrooij. Volgens bepaalde media behoorde Simons tot een van de spelers die geklaagd zou hebbe, maar de jongeling liet direct aan zijn trainer weten dat hij niks van waar was, zo stelt Voetbal International-journalist Marco Timmer.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Simons heeft nu op zijn sociale kanalen een dankwoord uitgesproken naar de trainer die hem naar Eindhoven haalde: "Bedankt dat je mij een betere speler hebt gemaakt en mijn dromen hebt waargemaakt door het halen van het nationale elftal. Ik ben voor altijd dankbaar. Veel succes in de toekomst, mister!"

Feyenoord-doelman vertrekt