Getergd Sevilla is klaar voor de strijd: "Het is een echte finale"

Sevilla wil niets liever dan bewijzen dat zij in de UEFA Champions League horen, zo laat Sergio Ramos doorschemeren tijdens de persconferentie in aanloop naar het treffen met PSV. Door de slechte competitiestart in de Spaanse competitie willen zij laten zien wat er allemaal in het vat zit.

Daardoor wordt de wedstrijd tegen de ploeg uit Eindhoven met rood omcirkeld in de agenda. "Dit is een periode waarin het niet goed gaat met ons, dus dit is meer dan een Champions League-wedstrijd. Het is een echte finale. Een geweldige kans in een speciale competitie, dus we zullen een perfecte wedstrijd moeten spelen", begint de hoofdrolspeler van het heenduel in het Philips Stadion, Ramos veroorzaakte een strafschop én de vrije trap waaruit de late 2-2 volgde.

"Dit is voor ons een unieke kans", maakt de Spanjaard duidelijk. De druk is torenhoog doordat de ploeg momenteel in de onderste regionen van LaLiga bivakkeert. "Mijn vader is vaak de eerste die zegt dat Sevilla moet winnen", vertelt Ramos over de druk van de fans. "De supporters zullen ons moeten steunen, want die zijn een hele belangrijke factor."

De aftrap in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán vindt woensdagavond om 18:45 plaats en bij een zege van PSV lijkt overwintering in het miljardenbal een zekerheid.