Feyenoord concreet voor Danilo: ‘Club deed al meerdere aanbiedingen’

Eerder werd bekend dat Feyenoord Danilo op de lijst zou hebben staan als nieuwe spits voor aankomend seizoen. De spits komt bij Ajax nauwelijks aan spelen toe en beschikt over een aflopend contract. Danilo mag in de zomer op zoek naar een nieuwe werkgever en Feyenoord zou interesse hebben. Volgens het betrouwbare Feyenoord Transfermarkt heeft de Rotterdamse club al meerdere aanbiedingen gedaan aan de speler.

Ajax haalde Danilo in de zomer van 2017 naar Amsterdam. De spits mocht eerst ervaring opdoen in de jeugd, waarna een huurperiode bij FC Twente volgde. Na vijf jaar komt er een einde aan de tijd van Danilo als Ajacied. Eerder werd al bekend dat de spits zijn aflopend contract niet zal verlengen.

23-jarige Braziliaan heeft in totaal 20 wedstrijden voor Ajax gespeeld. Hierin kwam hij tot negen doelpunten en één assist. Hij was vooral speelachtig bij Jong Ajax, hier wist de spits in 51 wedstrijden 31 keer het net te vinden en zes assists te geven. Ook speelde hij een seizoen op huurbasis voor FC Twente en kwam toen tot 34 wedstrijden waarin hij 17 keer trefzeker was en 5 assists wist te geven.

Net binnen