Feyenoord afgewezen door succescoach

Door het vertrek van Arne Slot, die Feyenoord gaat verlaten voor een avontuur bij Liverpool, is technisch directeur Dennis te Kloese druk bezig met het zoeken van een vervanger. Volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International heeft Feyenoord bij Premier League-promovendus Ipswich Town aangeklopt om te kijken of Kieran McKenna interesse had in de klus. De 38-jarige manager heeft echter nee gezegd tegen de Rotterdammers; hij geeft aan liever in Engeland te blijven.

Ipswich Town

Kieran McKenna wordt gezien als de succesmanager van Ipswich Town. De manager wist twee keer te promoveren vanaf het derde niveau in Engeland, waardoor de club volgend jaar mag aantreden op het hoogste niveau in Engeland, de Premier League.

Contact met andere managers

Feyenoord heeft ook contact gehad met Nuri Sahin, de voormalig speler en nu assistent-trainer van de Champions League-finalist Borussia Dortmund. Daarnaast zou de club uit Rotterdam gepolst hebben bij Thorsten Fink. De Duitse trainer heeft indruk gemaakt met zijn club Sint-Truiden, dat derde is geworden in de Belgische competitie.

Graham Potter

Op dit moment staat Graham Potter bovenaan het lijstje om de baan van Arne Slot over te nemen. De trainer was eerst nog in gesprek met Ajax, maar dat liep op niets uit. De 49-jarige trainer zit sinds zijn ontslag bij Chelsea in 2023 zonder club.

Lees hier meer over de voorbereiding van Feyenoord op het volgende Eredivisieseizoen

Feyenoord-doelman vertrekt