'Feyenoord komt in zoektocht naar opvolger van Pusic uit in Leeuwarden'

Etiënne Reijnen is de beoogde opvolger van Marino Pusic als assistent-trainer van Feyenoord, zo melden het Algemeen Dagblad en Voetbal International. De Rotterdammers zijn momenteel in gesprek met SC Cambuur over een overgang van de oud-prof.

Reijnen stond gedurende zijn voetballoopbaan onder contract bij achtereenvolgens FC Zwolle, AZ, SC Cambuur, FC Groningen, Maccabi Haifa en PEC Zwolle. In 2020 hing de verdediger zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Vorig seizoen was hij als assistent werkzaam bij PEC Zwolle. Sinds deze voetbaljaargang is hij technisch directeur bij SC Cambuur.

Reijnen is geen onbekende van Feyenoord-coach Arne Slot. De twee speelden in het verleden samen bij Zwolle. Daarnaast werkten ze in het seizoen 2014/2015 met elkaar bij SC Cambuur; Reijnen als speler en Slot als assistent.

Feyenoord is op zoek naar een vervanger voor Pusic, die vorige maand werd aangesteld als hoofdtrainer van Shakhtar Donetsk. In Oekraïne nam Pusic het stokje over van de ontslagen Patrick van Leeuwen.