Eén club haakt af, nog drie clubs in de race voor sterkhouder PEC Zwolle

Thomas Beelen gaat hoogstwaarschijnlijk een binnenlandse transfer maken. Eerder werd bekend dat de verdediger van PEC Zwolle, interesse geniet van AZ, Feyenoord, PSV en FC Twente. De Telegraaf meldt nu dat laatstgenoemde afhaakt in de race voor de verdediger.

FC Twente had Beelen op het oog als vervanger van Mees Hilgers, mocht hij vertrekken. Maar deze kans is klein geworden nadat de centrale verdediger een akkoord bereikte over de verlenging van zijn contract, dat medio 2024 afliep. AZ, Feyenoord en PSV zijn nu nog in de race voor de handtekening van Beelen. Volgens De Stentor hoopt PEC Zwolle op een bedrag van drie miljoen euro. Feyenoord zou al twee keer een bod hebben uitgebracht op de verdediger.

Beelen, die volgens Transfermarkt een marktwaarde van 450.000 euro vertegenwoordigt, ligt nog tot medio 2025 vast bij de Blauwvingers. Mocht het van een transfer naar Feyenoord komen, dan wordt Beelen herenigd met oud-ploeggenoot Thomas van den Belt. De talentvolle middenvelder maakte eerder al de overstap naar De Kuip.

Ook interessant