Koeman lovend over Feyenoord: "spelersgroep is zeer professioneel"

In gesprek bij het programma Goedemorgen Eredivisie stelt bondscoach Ronald Koeman dat er veel is veranderd bij Feyenoord. De voormalig speler en trainer van de Rotterdammers is positief over de houding van de spelers en de faciliteiten van de club.

Koeman was tussen 2011 en 2014 trainer van Feyenoord. De huidige bondscoach vond toen dat de faciliteiten van Feyenoord toe waren aan een verbetering. "Het trainingsveld lag aan de andere kant van een autoweg. Dat leidde tot gevaarlijke situaties", aldus Koeman. De bondscoach vertelt nu dat hij positief is over de veranderingen op het complex. "Op het nieuwe trainingscomplex is alles aanwezig. Het is heel professioneel, wat past en hoort bij een grote club als Feyenoord."

Koeman ging de afgelopen weken langs bij zowel Ajax, AZ, Feyenoord als PSV. "Wat mij opviel bij Feyenoord is de professionaliteit van de spelersgroep. Daar proefde je bij trainers en zeker bij de spelersgroep heel veel honger. Dat ze hard wilden werken, dat straalde er vanaf. Bij AZ merkte ik dat ook. Het betekende niet dat ik het niet bij PSV en Ajax zag, maar het was anders."