Broer bekritiseerde Feyenoorder wijst naar medespelers: "Hij krijgt geen ballen"

Bryan Linssen zit momenteel in een moeilijke fase bij Feyenoord. De van Vitesse overgekomen buitenspeler moet door de afwezigheid van Bozenik en Jörgensen noodgedwongen als spits spelen, maar hier komt hij niet goed uit de verf. Zijn broer Edwin Linssen, assistent-trainer van De Graafschap, heeft wel een idee hoe dit komt: "Hij krijgt geen aanvoer."

In gesprek met De Volskrant stelt hij dat het niet alleen aan zijn broertje ligt: "Ik ben altijd kritisch op Bryan, maar zo weinig aanvoer als hij nu krijgt, dat heeft hij nog niet eerder meegemaakt. Normaal zou bijvoorbeeld Steven Berghuis perfecte flankballen op Bryan kunnen geven, maar dat is er de laatste wedstrijden niet van gekomen."

De tien jaar oudere Edwin Linssen vindt dat Bryan verkeerd gebruikt wordt: "Bryan speelt veel op intuïtie en gevoel, hij moet er van op aan kunnen dat alles om hem heen klopt. Dat is niet zo door al die wisselingen. Je weet dat hij veel kan scoren, maar is ook gekeken naar hoe die goals tot stand kwamen? Dan weet je hoe hij gebruikt moet worden."