'Premier League-club heeft beste papieren voor aantrekken Brenet'

Joshua Brenet lijkt deze zomer te vertrekken bij FC Twente, maar moet daarbij wel een beslissing gaan maken. De vleugelverdediger wordt namelijk door een aantal clubs gevolgd, waaronder ook Nederlands kampioen Feyenoord. Volgens 1908.nl lonkt de Premier League.

Dankzij een clausule in het contract van Brenet bij de Tukkers is hij voor een betaalbare prijs op te halen bij FC Twente en daar hebben veel clubs wel oren naar. Zo noemt het medium naast Feyenoord de volgende clubs: het Turkse Fenerbahçe en Besiktas, het Franse OGC Nice en het Engelse Fulham. Voorlopig heeft de 29-jarige verdediger geen voorkeur uitgesproken.

1908 weet te melden dat de Engelsen het meest concreet en doortastend lijken te zijn in de strijd om zijn handtekening, maar ook de Turkse ontwikkelingen zijn erg gunstig voor Brenet. Aangezien twee topclubs hem op het lijstje hebben staan, barst er mogelijk een stevige concurrentiestrijd los. Feyenoord lijkt concreet te gaan worden als Marcus Pedersen (interesse van VfL Wolfsburg) en/of Lutsharel Geertruida (op de radar van RB Leipzig) gaan verkassen.

Feyenoord-doelman vertrekt