In beeld: De marktwaarde-updates van Feyenoord (grootste stijgers en dalers)

Na een enorm succesvol seizoen voor Feyenoord zijn de transferwaardes van de spelers ook enorm gegroeid. Vanaf zaterdag 1 juli kunnen clubs spelers in- en verkopen. Een mooi moment om te bekijken wat de marktwaardes zijn van alle Feyenoord-spelers, op basis van gegevens van Transfermarkt.nl

Gimenez grootste stijger Eredivisie

Feyenoord draaide afgelopen seizoen onder Arne Slot een enorm goed seizoen. De Rotterdammers werden kampioen en gooide hoge ogen in de Europa League. Een van de revelaties van het seizoen was Santiago Gimenez. De Mexicaanse spits maakte een goede ontwikkeling door en dat is terug te zien in zijn marktwaarde. Volgens Transfermarkt is zijn waarde met maar liefst 16 miljoen gestegen. Inmiddels zou de spit zo'n 25 miljoen waard moeten zijn.

Ook David Hancko en Lutsharel Geertruida brengen een waarde van 25 miljoen met zich mee. De twee verdedigers speelden een enorm sterk seizoen met de Rotterdammers en stegen daardoor respectievelijk vijf en zeven miljoen in waarde. Over het algemeen is de gehele selectie van Feyenoord enorm gestegen in waarde. De selectie van de Rotterdammers heeft PSV inmiddels ingehaald en zit Ajax op de hielen als het gaat om de waarde van de gehele selectie. 

Bekijk hier de waardes van het gehele elftal van Feyenoord:

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers