Complimenten voor Arnesen na aantrekken 'betrouwbare speler': "Hij past perfect bij Feyenoord"

Bram Nuytinck speelde in het seizoen 2016/2017 samen met Uros Spajic bij Anderlecht en dus kent de Nederlander de aanwinst van Feyenoord goed. Samen vormden ze het centrale duo bij de Belgische topclub en werden ze kampioen. Nuytinck is vol lof over de Serviër. In gesprek met De Telegraaf stelt hij dat Feyenoord goede zaken heeft gedaan.

"Uros is een echte verdediger, een breker. Hij zal nooit zijn poot terugtrekken en laat zien dat hij er staat. Als het wat slapper wordt in het team, dan is hij degene die laat zien dat je allemaal moet vechten. Dat zit in zijn karakter, dat hebben die Servische jongens van nature vaak in zich. Hij is prima met de bal, vervolgt Nuytinck. Hij heeft een goede inspeelpass en weet precies wat hij wel en niet beheerst. Daardoor is hij een heel betrouwbare speler. Hij zal nooit gekke acties maken en daardoor de bal verliezen. Met zijn manier van spelen vind ik hem perfect bij Feyenoord passen."

Spajic maakte vorige week zondag tegen Willem II zijn debuut voor de Rotterdammers. Feyenoord won met 1-4 en de centrale verdediger maakte een prima indruk.