Vrouw Lex Immers 'legde bijna het loodje' door coronavirus: "Ze kon niet meer ademen"

Lex Immers vertelt in een openhartig interview met het Algemeen Dagblad hoe hij van dichtbij meemaakte wat de gevaren van het coronavirus zijn. Zelf werd hij onlangs positief getest en de speler van NAC droeg het virus over aan zijn vrouw, die er bijna aan onderdoor ging, zo vertelt Immers. 

"Ik heb corona overgedragen op mijn vrouw. Zij heeft daardoor bijna het loodje gelegd. Ze kreeg het anderhalve week geleden benauwd, kon niet meer ademhalen en moest met spoed naar het ziekenhuis. In het begin dacht ik: 'Het zal wel.' Nu heb ik het in mijn omgeving zelf meegemaakt. Het is gewoon gevaarlijk. Ik gun het niemand. Uiteindelijk gaan we er allemaal mee te maken krijgen, dat is een ding wat zeker is."

Zelf had Immers het virus dus ook, alleen bleef hij zelf vrij van zware klachten: "Ik had alleen hoofdpijn, maar dat heb ik vaker, en ik ben een beetje afgevallen. Mijn vrouw moest na vijftig meter lopen letterlijk omdraaien, want dan was ze al helemaal buiten adem. Het virus trekt je lichaam leeg."