'Tagliafico verschijnt op de radar in Amsterdam, Ajax en Argentijn zijn al in contact'

Ajax zet in op een hereniging tussen Nicolas Tagliafico en de Eredivisie, aldus De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant heeft de club geïnformeerd naar de mogelijkheden en sprak technisch directeur Sven Mislintat al met het management van de Argentijn.

Dat betekent dat hij na slechts één jaar alweer terug kan keren in de Johan Cruijff Arena, want in juli 2022 pakte hij zijn spullen en ging hij voor een avontuur bij Olympique Lyon. Volgens de berichtgeving staat Tagliafico welwillend tegenover een nieuw Ajax-hoofdstuk. De Amsterdammers willen een nieuwe optie op de linksback-positie, omdat Maurice Steijn Owen Wijndal en de teruggekeerde Annas Salah-Eddine niet goed genoeg vindt.

Het is nu afwachten of de Franse club ook mee wil werken aan een terugkeer van Tagliafico en of zij hem willen verkopen. Daarnaast is ook nog niet bekend welk bedrag dat moet gaan opleveren, maar miljoenen lijken geen probleem in Amsterdam. Chuba Akpom is namelijk onderweg naar Nederland en komt voor een bedrag van 11,5 miljoen euro over van Middlesbrough.