'Dick Advocaat zorgt voor enorme verrassing bij Feyenoord'

De Telegraaf houdt er sterk rekening mee dat Dick Advocaat ook volgend jaar trainer van Feyenoord is. De inmiddels 73-jarige trainer benadrukte zondag na de puntendeling tegen FC Utrecht (1-1) nog maar eens dat Feyenoord zijn laatste club is, maar over zijn laatste jaar had De Kleine Generaal het niet. Een flinke verrassing in de maak? De Telegraaf denkt van wel.

"Dick Advocaat heeft bij Feyenoord de deur op een kier gezet waar het gaat om een mogelijk langer verblijf in De Kuip. De coach heeft een contract tot de zomer en was aanvankelijk van plan om dan ook te stoppen. Maar na afloop van Feyenoord - FC Utrecht deed hij wel opvallend veel moeite om te benadrukken dat hij alleen heeft gesteld dat Feyenoord zijn laatste club is."

De krant schrijft dat Dirk Kuyt, de beoogde opvolger van Advocaat, dus nog even geduld moet hebben: "Binnen de club is eerder gesproken over Dirk Kuyt als toekomstige hoofdtrainer, maar die lijkt meer geduld te moeten hebben. Feyenoord was afgelopen zomer teleurgesteld dat de oud-speler niet het elftal onder 21 jaar wilde gaan trainen."