'PSV maakt werk van eerste zomeraanwinst'

PSV heeft zich officieel gemeld voor Stijn Spierings. De defensieve middenvelder van Toulouse FC staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Eindhovenaren. De club uit Brabant heeft al gesproken met het management van de Franse bekerwinnaar.

Eerste gesprekken hebben plaatsgevonden

Voetbal International en Eindhovens Dagblad meldden maandagmiddag dat de interesse in Spierings concrete vorm begint aan te nemen. De oud-speler van AZ, Sparta Rotterdam en RKC heeft, via zijn management, al gesproken met PSV. Spierings kan in de zomer transfervrij vertrekken bij de Fransen. De defensieve middenvelder wordt gezien als de beoogde opvolger van Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan zal hoogstwaarschijnlijk vertrekken.

Sterk seizoen in Frankrijk

Na een periode bij Levski Sofia (Bulgarije) vertrok Spiering naar Toulouse. De sterke middenvelder wist, samen met Branco van den Boomen en Thijs Dallinga, een erg goed seizoen neer te zetten met promovendus. Eerder werd bekend dat PSV ook in de race was voor de evenals transfervrije Van den Boomen, maar die verkoos een project bij Ajax boven de Eindhovense club.