34-voudig international duikt op in Den Haag

Keert er wederom een Oranje-international terug in de Eredivisie? Het heeft er veel van weg. Daryl Janmaat traint namelijk mee met ADO Den Haag. Onlangs liet de rechstachter zijn contract bij Watford nog ontbinden. Vanaf aankomende maandag zal Janmaat meetrainen met de ploeg, die een nieuwe samenwerking niet uitsluit.

In het seizoen 2007-2008 was Janmaat al eens actief bij ADO Den Haag. Een seizoen later vertrok hij naar SC Heerenveen, om via Feyenoord en Newcastle United bij Watford te eindigen. Nu lijkt een terugkeer in de Eredivisie er aan te komen.

"Ik heb een goed gesprek met Martin Jol gehad. We hebben nog niet gesproken over contracten of financiën. Ik ga niet meetrainen om niets natuurlijk, maar er zijn geen verwachtingen naar elkaar. Dat is fijn. Ik ga lekker meetrainen en mijn best doen. Misschien kan ik wat jonge jongens helpen en tips geven", zie Janmaat in gesprek met Omroep West.

Eerder dit seizoen zag de Eredivisie al de internationals Robben (FC Groningen), Van der Wiel, John en Anita (RKC), Martins Indi (AZ), Elia (FC Utrecht), Van Rhijn (Emmen), Van Ginkel (PSV), Stekelenburg en Klaassen (Ajax) terugkeren.