Giménez laat harten van Feyenoord-fans sneller kloppen: "Als je het mij vraagt, zeg ik dat ik wil blijven"

Santiago Giménez is niet van plan te gaan vertrekken bij Feyenoord komende zomer. De Mexicaanse spits is lovend over Arne Slot en van mening dat hij nog een hoop kan leren bij zijn huidige werkgever. In gesprek met Voetbal International doet hij zijn verhaal.

"Ik ben nog niet klaar, we gaan Champions League spelen, ik zit bij een club die voelt als familie, precies wat ik had bij Cruz Azul", begint de 22-jarige goaltjesdief. "Ik kan me nog veel verder ontwikkelen als voetballer. Probleem is dat je het soms niet altijd alleen maar zelf in de hand hebt, de voetballerij is onvoorspelbaar. Maar als ik nu luister naar mijn hoofd en mijn hart, zeggen die allebei dat ik moet blijven." Eerder zei de veelbesproken partner van Giménez, Fer Serrano, al dat zij het enorm goed hadden in Rotterdam-Zuid.

De mogelijke topscorer van de Eredivisie is ook enorm tevreden over zijn trainer en spreekt lovend over Arne Slot. "Geweldige coach, waar hij ooit ook gaat, hij zal succesvol zijn. Hij heeft persoonlijkheid en een eigen stijl. Ik hoop dat hij lang bij ons blijft." Er is volop interesse voor de oefenmeester, maar hij wilde er niets over zeggen in de afgelopen dagen. Giménez loopt echter niet weg voor de vraag en is heel duidelijk: "Het is niet zo dat ik wegloop voor die vraag. Als je het mij vraagt, nú, zeg ik dat ik wil blijven."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers