PSV kan bod verwachten: 'Vertegenwoordigers Sangaré hebben contact met PSG'

Volgens RMC Sport kan PSV snel een bod verwachten van PSG. De Franse topclub wil Sangaré toevoegen aan hun selectie en heeft volgens het Franse medium al contact met de vertegenwoordigers van de middenvelder.

Geen Duitsland, maar Frankrijk

RMC Sport laat weten dat PSG op zoek is naar twee extra middenvelders. Zeker na het vertrek van Marco Verrati is de regerend landskampioen van Frankrijk op zoek naar versterkingen voor de middelste linie. Volgens het medium wil de club een aanvallende en een verdedigende middenvelder strikken. Voor die laatste rol is Sangaré dus de gegadigde. Hierdoor lijkt het er dus op dat niet Bayern München, die eerder nadrukkelijk gelinkt werden aan de Ivoriaan, maar PSG met de krabbel van Sangaré kunnen gaan pronken.

Contact met entourage

Vorig jaar werd de defensieve middenvelder ook al meermaals in verband gebracht met een move naar de hoofdstad van Frankrijk. De interesse wordt nu dus nieuw leven ingeblazen. Sterker nog, er zou contact zijn met de entourage van Sangaré om hem te overtuigen van een transfer, aldus RMC Sport. Sangaré kan dankzij een clausule in zijn contract voor 37,5 miljoen vertrekken bij PSV.