'Sangaré momenteel geen optie voor Bayern München, Liverpool bekijkt Ivoriaan'

Ibrahim Sangaré lijkt deze zomer te gaan vertrekken bij PSV, maar zijn volgende bestemming is nog onbekend. De Ivoriaan is in beeld bij Nottingham Forrest en Bayern München zou ook geïnteresseerd zijn, maar journalist Florian Plattenberg laat weten dat de Duitsers niet concreet in de markt zijn. The Sun noemt Liverpool.

Kiki Musampa, de broer van de zaakwaarnemer van de PSV'er, was zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie en gaf daar aan dat het erg druk is rondom de defensieve middenvelder. Hij zei dat Der Rekordmeister hem ook wilde hebben, maar dat is volgens de Duitse Sky Sports-journalist niet waar. Sangaré is wél een interessante speler, maar geldt voorlopig niet als directe versterking en optie.

"Er zijn grote clubs die belangstelling hebben, zoals Bayern München. Ook bij Paris Saint-Germain en Liverpool staat Ibrahim op de lijst. Nottingham Forrest had al een bod gedaan, maar dat was niet genoeg", zei Musampa. Volgens The Sun is Liverpool ook gecharmeerd van de Ivoriaanse international en zou hij een serieuze optie zijn, omdat The Reds naast Moises Caicedo grijpen. Er staat een afkoopclausule van 37,5 miljoen euro in het tot 2027 lopende contract.