Helene Hendriks verklapt op wie zij vroeger verliefd was: "Volgens mij is hij nu dakloos"

Helene Hendriks is zaterdagavond aanwezig bij RKC Waalwijk-AZ en de presentatrice verklapte in de vooruitblik op wie zij vroeger verliefd was. "Ik had vroeger een dagboek waarin ik schreef op wie ik verliefd was, wat ik had meegemaakt, wat mijn dromen waren." Waarna werd geschakeld naar de studio van ESPN en de aanwezige analist Hugo Borst toch wel even van Hendriks wilde weten op wie zij dan vroeger zo verliefd was.

helene hendriks verliefd

Helene verliefd op

"Koen Steenbakkers", verklapte Hendriks. "Maar die heb ik nooit meer gezien. Volgens mij is hij nu kunstenaar. Laatst hoorde ik wel dat hij tegenwoordig dakloos is, maar hij mag altijd bij mij komen. Geen probleem hoor!"

Dagboek van Helene Hendriks

Hoe zij op het dagboek en dat hele verhaal kwam? "Nou de trainer van AZ (Pascal Jansen, red.) had ook zo'n boekje. En daarin stond: "On my way to become a Premier League-coach. Ofwel dat is altijd zijn droom geweest. En hij is goed op weg."

Nou ja, een mooie intro op RKC-AZ en het zorgde ervoor dat veel tv-kijkers op Google opzochten of Helene nog steeds of weer vrijgezel is. Of Helene Hendriks een vriend heeft? Lees haar reactie op de vraag der vragen.