Hélène Hendriks, wel of geen topje op haar pink, vriend en topless onder de zon?

Hélène Hendriks wordt alom geliefd door de voetballiefhebber. De voormalig hockey-babe en presentatrice van ESPN (voorheen FOX Sports) is niet meer weg te denken van de televisie. Maar de grote vraag voor veel mensen: heeft ze een vriend of is ze nog single?

Heeft Helene Hélène een vriend of is ze single?

Het antwoord op die vraag. Helaas is het niet bekend of Hendriks vrijgezel is. Maar dat ze niet altijd een goede relatie met mannen heeft, getuigt een opmerking over Kenneth Pérez, een incident met toenmalig FC Utrecht-speler Nacer Barazite en deze ‘ruzie’ tijdens een interview met Hakim Ziyech.

Hélène Hendriks lesbienne?

Er ging ooit een verhaal in de rondt dat Hendriks op vrouwen zou vallen, maar dat gerucht ontkrachte de presentatrice in een interview met De Telegraaf. "Jij wil weten of ik een vriend heb, hè? Nou, geen vriendin, want ik val niet op vrouwen." In hetzelfde gesprek gaf Hendriks aan niet snel over haar privéleven te praten en wil daarom ook niks kwijt over haar liefdesleven.

Heeft Hélène Hendriks een vriend?

Of Hélène een vriend heeft, wil de precentatrice dus zelf niet kwijtgeven. Toch gaan er geruchten in de rondte dat Hendriks samenwoont met een man, waar het niet zou gaan over kalverliefde. Hendriks zou samen met een onbekende man samenwonen in een miljoenenvilla in Bavel, te Brabant. De twee zouden volgens Mannenzaken zelfs al een samenlevingscontract hebben ondertekend.

Woning Hélène Hendriks

In augustus 2021 zou Hélène Hendriks een miljoenenvilla hebben gekocht. Het zou volgens Bekende Buren gaan om een villa te waarde van anderhalf miljoen euro. 

Relatie met Joep Schreuder

Aan de start van haar carrière in de media zou Hélène een affaire hebben gehad met NOS-verslaggever Joep Schreuder. Hendriks zou veel te danken hebben aan Schreuder, die haar ontdekte nadat de presentatrice tijdens een hockeywedstrijd te maken kreeg met haar pink-ongeluk. Na het ongeluk mocht Hendriks verhaal doen bij Schreuder, die zag dat de hockeyster talent had voor de camera. Schreuder bood Hendriks een baan aan bij zijn regionale zender, toen de twee een relatie zouden hebben. Toen haar carrière in de lift ging, zou Hendriks het volgens Story uit hebben gemaakt met Schreuder. 

Jan Joost van Gangelen, Hans Kraay en Johan Derksen en NAC

Met wie ze natuurlijk wel goed kan opschieten, zijn Jan-Joost van Gangelen, Hans Kraay jr. en Johan Derksen. Vooral de mannen van Vandaag Inside kunnen geen genoeg krijgen van de NAC Breda-supportster. In het verleden was Hendriks zelf werkzaam voor NAC TV

Vandaag Inside 

Hélène is ook vaak aanwezig bij het programma Vandaag Inside, wat altijd leuke momenten met zich meebrengt! Bekijk hieronder de grappigste momenten van de afgelopen tijd!

Muziek

En ook muziek is iets waar Hendriks zich in kan verliezen. Zo mocht ze bij de Wereld Draait Door, waar ze regelmatig aanschoof als tafelvrouw, één van haar favoriete bands aankondigen.

Pink van Hélène

Heel bijzonder feitje: de voormalig hockeyster mist het topje van haar pink. Die verloor ze ooit als speelster van het Bredase Push.

Topless, stalker, dronke fans

Aan alle momenten op tv heeft ze wel een stalker overgehouden. Onder meer daardoor durft ze niet meer topless te zonnen. Maar laten we leuk afsluiten, met een fragment waarin de presentatrice niet wist dat ze live was.