TWITTER: Feyenoord-fans dolblij met monsterscore tegen Go Ahead Eagles: "Ik wist niet dat het scorebord zo ver ging"

Feyenoord heeft de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 8-0 gewonnen. De Rotterdams stonden met de rust al met 5-0 voor tegen de club uit Deventer en het "10 10 10" viel al te horen in de Kuip. In de tweede helft wist Feyenoord dankzij doelpunten van Eric Botteghin en Michiel Kramer, Jens Toornstra de stand op te krikken naar 8-0. Feyenoord-fans laten weten erg blij te zijn met de belangrijke overwinning in de titelstrijd. Nog maar vijf wedstrijden winnen en de eerste titel sinds 1999 is een feit voor de Rotterdamse club.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over Feyenoord-Go Ahead Eagles’

Michiel Kramer: "Mijn familie heeft mij altijd gesteund en daar ben ik ontzettend blij mee"

Dirk Kuyt na mooie mijlpaal: "Ik vond de goals tegen Ajax altijd wel de lekkerste"

VIDEOS: De Kuip viert feest met Feyenoord-spelers na monsteroverwinning op Go Ahead Eagles

FANFOOTAGE VIDEOGOAL: Feyenoord - Go Ahead Eagles 5-0 (Jan-Arie van der Heijden)

AUDIOGOALS: Radiocommentaar RTV Rijnmond bij doelpunten Feyenoord tegen Go Ahead Eagles

HUMORPLAATJES: Feyenoord legt Go Ahead Eagles op de pijnbank: "Mijn telraam maakt overuren"