Sneijder 'niet verbaasd' over aanhouding Ihattaren: "Had hem liever op andere manier in het nieuws gezien"

Wesley Sneijder heeft maandagavond aan tafel bij Veronica Offside gereageerd op het nieuws omtrent Mohamed Ihattaren. De oud-Ajacied nam de jongeling nog een tijdje onder zijn hoede, maar dat viel al gauw in het water. Maandag werd duidelijk dat Ihattaren door de politie aangehouden is op verdenking van mishandeling van zijn ex-vriendin.

Spijtig

"Ik weet net zoveel als jullie", begint Sneijder. "Ik heb hem al een tijdje niet meer gesproken en de mensen om hem heen ook niet. Verbaasd ben ik niet, maar het is wel erg spijtig. Vooral voor die jongen. Ik had liever gezien dat hij nu anders in het nieuws was gekomen, want die kwaliteiten heeft hij. Dat maakt het allemaal nog zuurder."

Aan tafel stelt Andy van der Meijde dat de carrière van Ihattaren er nu wel op zit. "Gesloten boek denk ik. Erg zonde, maar het is wat het is." Sneijder houdt nog een slag om de arm. "Ik hoop het niet. Het is een moeilijke jongen en het wordt ook wel heel moeilijk als je in korte tijd twee keer gearresteerd wordt", sluit hij minder positief af.

Ook op sociale media waren de meningen over de aanhouding van Ihattaren niet mals.