‘Leeds United had miljoenen over voor Slot’

Eerder werd bekend dat Leeds United nadrukkelijke belangstelling heeft in Arne Slot. Feyenoord wou echter niet meewerken aan een vertrek, ondanks een bod van enkele miljoenen. Dit weet Mike Verweij in de Kick-Off podcast van De Telegraaf te vertellen.

Slot zou de opvolger gaan worden van Jesse Marsch, die enkele weken eerder ontslagen werd. Verweij noemt dat Leeds United maarliefst drie miljoen euro wilde betalen om Slot naar Engeland te halen. Slot vertelde zelf het volgende over de situatie. "Ik geloof dat de clubs inderdaad contact hebben gehad, maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf. Ik heb hier een fantastische spelersgroep en het is natuurlijk een prachtige club. Het is daarom ook geen straf om dit jaar bij Feyenoord uit te zitten.

Ook Schreuder geen kandidaat meer

Naast Arne Slot werd Alfred Schreuder gelinkt aan een overstap naar Leeds United. De trainer die na zijn vertrek bij Ajax zonder club zit, zou oren hebben naar de functie en was dicht bij een overeenkomst. Echter werd eerder bekend dat dit van de baan is.