Slot gaf de doorslag voor Beelen: "Hele goede trainer, waar elke speler mee wil werken"

Thomas Beelen maakte onlangs de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord. De Rotterdammers waren samen met PSV aan het concurreren, maar de verdediger koos uiteindelijk voor de landskampioen en geeft aan dat de trainer een cruciale rol heeft gespeeld.

Afgelopen weekend stond het oefenduel Feyenoord en de promovendus een oefenwedstrijd tegen elkaar en dat was het moment dat de verdediger iedereen op de hoogte mocht stellen van zijn aanstaande transfer. "Iedereen was blij voor me. Ze wisten wel dat een transfer eraan zat te komen. Ik heb m'n woordje gedaan en iedereen bedankt", klinkt het in zijn eerste interview met Feyenoord TV.

Als hem gevraagd wordt waarom hij koos voor Feyenoord, heeft Beelen direct zijn antwoord klaar. "Feyenoord is natuurlijk een topclub in Nederland, kampioen geworden en gaan nu de Champions League in. Er is een hele goede trainer, waar elke speler denk ik mee wil werken. Daar ben ik heel benieuwd naar. Ik denk dat ik me hier goed verder kan ontwikkelen", zegt hij.

"Het is allemaal best snel gegaan, maar ik denk als zulke kansen voorbijkomen, kan je die niet laten liggen. Ik denk dat ik mij hier en onder deze trainer goed kan gaan ontwikkelen", besluit Beelen.