Ronald Waterreus fikt Ajax volledig af: "De slechtst geleide club van Nederland"

Ronald Waterreus laat in zijn wekelijkse column voor De Limburger maandagochtend weinig heel van Ajax. De oud-keeper van PSV vindt dat Ajax de slechtst geleide club van Nederland is.

Ajax pest gewoon zijn beste speler weg

"Nooit verkeerde Ajax in zo'n identiteitscrisis als nu het geval is. Ik dacht altijd dat Ajax de club was van de Godenzonen. De plek waar artiesten op een voetstuk werden gezet.. Hoe kun je dan je beste speler uitfluiten? En de Ajax-leiding vertikt het gewoon om achter zo'n jongen te staan. Ze hebben de ballen niet om zo'n jongen publiekelijk te verdedigen. 100% dat dit bij PSV of AZ wel was gebeurd. Nu pest je gewoon je beste speler weg."

"Ajax is echt de slechtst geleide club van Nederland. Neem nou de wijze waarop ze Marcel Keizer hebben weggestuurd.. En Erik ten Hag, je ziet toch dat die jongen het lastig heeft voor de camera; waarom bied je hem dan geen opleiding aan?"

Cruijff heeft zich vergist

"Alle respect voor wijlen Johan Cruijff. Maar in één ding heeft hij zich echt vergist. En dat is dat de voetballers aan de macht moesten komen in Amsterdam."